Studený puding s ovocem.

280 gr kašoviny z broskví se s vanilkovým cukrovým sirupem promíchá a dá do studena. Broskve, meruňky, ananas stejným dílem se rozkrájejí na kostky, polejí se maraschinem a nechají 1 hodinu marinovat. Mezitím upečou se 4 plátky z mandlové piškotové hmoty, které se podle velikosti vnitřku formy přiříznou. Forma se zasadí do tlučeného prosoleného ledu, spodek vyloží se papírem a na něj se dá jeden piškotový plátek. Přes tento se dá čtvrtý díl ovoce a přemaže se dílem kašoviny z broskví, pak položí se do formy zase plátek a tak se pokračuje, až se všechna hmota upotřebí. Přes celek naleje se hrníček cukrového syrupu s maraschinem, forma se vínkem uzavře a přikryje ledem. Před podáváním se ponoří do horké vody, vyklopí se a poleje broskvovou omáčkou.